Om RAW.

I RAW Fitness oplever du langt mere end bare træning. Her er der stil, stemning og topklasses udstyr. Vi kræser om vores kunder og tilbyder kun det bedste i branchen.

RAW oser af stemning og det smitter af på motivationen. Vi taler til og med vores medlemmer og vores medlemmer taler til og med hinanden.

Vi tilbyder:

2000 m2 fordelt på holdsal, stor styrketræningsområde med både plateloaded og stackloaded udstyr, stort frivægtsområde, Cross Training område, OCR training område, Kampsport område med boksering, stor loungeområde og juicebar.

Vi er Middelfart’s største center og et af DK’s mest alsidige. Vores personale er alle dedikerede mennesker, der BRÆNDER for vores koncept. Vi er lokalt ejet og drevet.

Vi tilbyder desuden også Muay Thai træning, holdtræning, personlig træning og Boot Camps. Vi har stor erfaring med vægttab, hvor vi griber om kunden holistisk og kigger ikke bare på træning & kost – men også på de bagvedliggende årsager.

Så leder du efter et fitnesscenter i særklasse, hvor der er plads til alle typer og en fantastisk atmosfære, så meld dig ind hos os.