Om RAW.

I RAW Fitness oplever du langt mere end bare træning. Her er der stil, stemning og topklasses udstyr. Vi kræser om vores kunder og tilbyder kun det bedste i branchen.

RAW oser af stemning og det smitter af på motivationen. Vi taler til og med vores medlemmer og vores medlemmer taler til og med hinanden.

Vi tilbyder:

800 m2 fordelt på to åbne haller med stor styrketræningsområde med både plateloaded og stackloaded udstyr, stort frivægtsområde, Kampsport område med boksering, stor loungeområde og juicebar.

Vi er Middelfart’s største center og et af DK’s mest alsidige. Vores personale er alle dedikerede mennesker, der BRÆNDER for vores koncept og for at levere den bedst mulige service. Vi er lokalt ejet og drevet, det betyder at vi har fuld fokus på RAW og ikke alt muligt andet.

Vi tilbyder desuden også Kickboksning, Karate og diverse holdtræninger, personlig træning og Boot Camps.

Vi har stor erfaring med vægttab, hvor vi griber om kunden holistisk og kigger ikke bare på træning & kost – men også på de bagvedliggende årsager.

Så leder du efter et fitnesscenter i særklasse, hvor der er plads til alle typer og en fantastisk atmosfære, så meld dig ind hos os.

Ved udmeldelse skal blanketten skal udskrives & underskrives med tydelig navn, adresse, fødselsdag, dato og med underskrift. Blanketten skal her-efter enten scannes ind og mailes til middelfart@rawfitness.dk eller afleveres i centrets postkasse eller personligt i receptions åbningstid.

Mangler nogen af ovenstående oplysninger, så bliver medlemskabet IKKE annulleret og ny udmeldelsesblanket skal udfyldes og afleveres. For at så vidt muligt undgå fejltagelser ift udmeldelse anbefaler vi, at du kommer forbi med udmeldelsesblanketten personligt – eller udfylder den i centret i receptionens åbningstid. RAW fitness kan ikke holdes ansvarlig for evt. fejl og mangler på udmeldelsesblanketten, der gør at udmeldelsen ikke træder i kraft.

Er alt udfyldt som det skal, vil du inden for 2-4 hverdage modtage en bekræftelse på udmeldelse, på den mail adresse du har skrevet på din udmeldelsesblanket.

Ved underskrift accepteres udmeldelsesbetingelser jf. medlemsvilkår §8.